А в чем смысл? Форум он общий, не хватало что бы еще и на форуме люди разделялись.
Не, он предлагает организовать что-то свое, на стороне. Вон, там какая-то ссылка на вконтакт. А я хоть и подерживаю затею, но к социальным сетям отношусь отрицательно.
До речі, опитування не враховує гмм... мене. Я - напів-українець и наполовину русский.
Та чого це? Ми і російську добре розуміємо. Рідна мова, чесно кажучи, якось рідніше (але тільки після пари тижднів у Росії), а я ось, також - ні риба, ні сало - мати приблизно на вісімдесят відсотків росіянка, а батько - чистий українець.
А в чому сенс створення UDC? З російською проблем практично немає, в мене у всякому разі точно. Навіщо створювати бліду подобу існуючої чудової спільноти? Бо за контентом та активністю це таки дійсно буде далеко не те, у гіршому випадку навіть може вийти просто невдала пародія. У крайньому випадку, за питання українською тут не штрафують і навіть відповідають на них).
А як зробити CIS Doom Community?
Я маю на увазi спалити цей сайт i форум геть i замiсть них зробити новi з нуля (зберегти усi акаунти звiсно).
Бо цi чесно доволi глюкавi, i росiян тут не бiльше нiж усiх iнших.
Добавлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Тут навiть американець десь гуляв (якщо я не помиляюсь).
StasBFG[iddqd]
Не думаю, что это хорошая идея. Форум должен объединять людей, а не разъединять. Если кому-то удобнее писать на мове - пусть пишет, конечно, только шанс, что его поймут правильно, снизится.
Может, нам теперь сделать еще англоязычный раздел - вдруг кто-то с думворлда захочет прийти пообщаться?
Может, нам теперь сделать еще англоязычный раздел - вдруг кто-то с думворлда захочет прийти пообщаться?
Я пару раз скидывал ссылки с этого сайта на иностранный форум, но странно, 2 человека жаловались, что страница для них заблокирована (канадец и американец). На форум есть ограничения?
Окей, я вот вообще русский, смотавшийся в/на Украину. Мне-то куда, в какое сообщество?
Shadowman :
Форум должен объединять людей, а не разъединять. Если кому-то удобнее писать на мове - пусть пишет, конечно, только шанс, что его поймут правильно, снизится.
Верно. Главное, чтоб это не стало причиной какого-нибудь глупого срача.